Dermacenter
Centru de medicina estetica

Nota de informare:
Prelucrarea datelor cu caracter personal


Stimate pacient,
SC FOX STANESCU SNC SI SC ANACRIS PROD SRL, prin natura activitatilor pe care le desfasoara, prelucreaza cu buna credinta si in conformitate cu prevederile legale datele d-voastra personale. SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL iau in permanenta masuri tehnice si organizatorice in vederea protejarii datelor cu caracter personal incredintate, pe care le va administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.
1. Cum ne contactati
SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL - Calea Marasesti nr.94, Bacau, telefoane 0234 576 339 si 0744 829 371
2. Scopurile prelucrarii datelor dv personale
Colectam si prelucram datele dv personale pentru urmatoarele scopuri:
- Realizarea serviciilor medicale si de estetica solicitate: programarea serviciilor, transmiterea de reamintire si alte detalii privind programarea, diagnosticarea, asistenta medicala si/sau tratamentul pacientului, eliberarea rezultatelor investigatiilor clinice sau altor documente medicale, inregistrarea pacientilor, gestiunea administrativa. Furnizarea acestor date este necesara pentru ca SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL sa poata gestiona solicitarile d-voastra cu privire la furnizarea serviciilor medicale si de estetica.
- Raportari catre CAS, DSP sau Ministerul sanatatii,raportari fiscale.
- In scopul unor analize statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale.
- In scopul evaluarii gradului d-voastra de satisfactie cu privire la serviciile SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL.
- In scop de marketing direct, inclusiv prin mijloace automate, pentru a va tine la curent cu serviciile noastre, promotiile si/sau evenimentele pe care le organizam, transmiterea de materiale informative.
Colectam datele cu caracter personal:
- cu functie de identificare: nume, prenume, domiciliu, sex, data nasterii, nationalitate, nr. si seria cartii de identitate;
- date speciale: CNP date privind starea de sanatate;
- alte date: ocupatia, loc de munca (optional);
- date de contact: telefon, e-mail, adresa postala.
3. Temeiul juridic al prelucrarii
Prelucrarea datelor in scopurile de mai sus are ca temei:
- incheierea / executarea unui contract de servicii medicale si de estetica;
- obligatii legale, ce ne revin potrivit legii;
- consimtamantul d-voastra in ceea ce priveste activitatile de marketing/publicitate si alte prelucrari pentru care legislatia in domeniu, prevede obligativitatea obtinerii consimtamantului. In masura in care v-ati exprimat consimtamantul cu privire la o anumita prelucrare, aveti oricand dreptul de a-l retrage.
4. Durata pastrarii datelor cu caracter personal
Limitam durata de stocare a datelor d-voastra personale la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre de procesare si a termenelor de arhivare. Stergem datele d-voastra la momentul la care ne solicitati acest lucru, cu exceptia datelor a caror furnizare si prelucrare este impusa de o prevedere legala - acestea vor fi sterse in termenul prevazut de lege.
5. Procese de profilare si decizii automatizate
Nu folosim datele d-voastra personale pentru a evalua automat aspecte ale personalitatii d-voastra sau pentru a lua decizii automate pentru d-voastra.
6. Destinatarii datelor
Dezvaluim datele d-voastra personale unor destinatari care pot fi: autoritati si institutii publice abilitate conform legii, asiguratori, imputerniciti si colaboratori ai SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL, implicati in realizarea serviciilor medicale si estetice, solicitate de d-voastra si gestionarea activitatilor administrative, ce sprijina activitatea medicala, inclusiv profesionistii ce colaboreaza cu SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL, respectand secretul profesional, entitatilor juridice din SC FOX STANESCU SNC si ANACRIS PROD SRL. Vom dezvalui datele d-voastra personale pentru a ne conforma oricarei obligatii legale sau in virtutea obligatiilor noastre fata de o autoritate publica sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL, sau a pacientilor nostri.
7. Transferul datelor in strainatate
SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL nu vor transfera datele d-voastra cu caracter personal, in tari in afara UE, sau SEE, sau catre alte organizatii internationale.
8. Dreptul d-voastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Va reamintim drepturile acordate de Regulamentul general privind protectia datelor 679/2016, respectiv dreptul de informare, acces, rectificare, de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automta, dreptul de portabilitate a datelor. Puteti solicita stergerea sau restrictionarea prelucrarii, cu exceptia cazului in care exista motive legitime care sa prevalze cererii d-voastra. Aceste drepturi le puteti solicita printr-o cerere scrisa adresata SC FOX STANESCU SNC si SC ANACRIS PROD SRL, la sediul acesteia din Bacau, Calea Marasesti, nr. 94, sau la adresa de e-mail: foxstanescu.dermacenter@gmail.com. In cazul in care considerati ca prelucrarea s-a facut cu nerespectarea legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal.
Declar ca am fost informat si sunt de acord cu prelucrarea si detinerea datelor mele cu caracter personal precum si cu primirea de rezultate (biopsie,dermatoscopie) la adresa de mail comunicata.