body { background-color: #3A2315; }
Dermacenter
Centru de medicina estetica

Dermacenter - Aparitii in presa


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Dr. Cristina Stanescu
Dr. Cristina Stanescu

Totul pentru sănătatea și frumusețea pielii

– La centrul medical băcăuan au fost dezbătute tehnici și produse noi de corectare a ridurilor și îmbunătățire a calității pielii – Au participat medici dermatologi și chirurgi esteticieni – DERMACENTER oferă servicii dermatologice complete, la cele mai înalte standarde


Dr. Cristina Stanescu - Hydrafacial la Dermacenter


Considerat ca o unitate medicală de referință în domeniu, Centrul de Medicină Estetică și Dermatologie DERMACENTER Bacău continuă să țină sus ștacheta și în ceea ce privește introducerea unor tehnici și produse noi de tratare a pielii. O demonstrează, o dată în plus, workshop-ul (grup de lucru) care s-a desfășurat la acest centru, vineri, 23 martie, după amiază, și la care au participat medici dermatologi și chirurgi plasticieni din București și Bacău.

În cadrul evenimentului au fost prezentate tehnici și produse noi de injectare, pentru corectarea ridurilor și îmbunătățirea calității pielii. În centrul dezbaterii s-a aflat un nou produs al firmei ”Alergan”, produs destinat creșterii tonusului, hidratării, elasticității și luminozității pielii. Plecând de la întrebarea “ce alegem pentru pacienții noștri care vor să corecteze semnele trecerii anilor?” s-a discutat despre întreg portofoliul de produse al firmei amintite.

Astfel, au fost abordate și alte produse pentru corectarea ridurilor, feței, gâtului, decolteului și a dosului mâinilor, precum și tehnici de injectare.

Tratament personalizat = creșterea încrederii în sine

Tratamentele antirid sau pentru alte defecte cutanate (cicatrici postacnee) se adresează atât femeilor cât și bărbaților, cu vârsta de peste 18 ani. ”Am discutat despre produse și proceduri care să aducă un plus valoric metodelor de întinerire. Intenționăm să promovăm tratamente anti-aging (împotriva îmbătrânirii, de întinerire-n.n.) personalizate, folosind proceduri și produse alese cu grijă , ținând cont de dorința pacienților și având în prim plan sănătatea pielii și un aspect sănătos și frumos.
Tratamentele personalizate înseamnă în același timp o educație pentru frumos, fără să uităm de sănătate și de aspectul natural al fiecăruia. Pentru a ne crește încrederea în noi trebuie să avem informații din care fiecare să știe cum să aleagă ce i se potrivește. Trăim într-o societate în care importanța imaginii noastre este în creștere”, a declarat dr.Cristina Stănescu, medic primar dermato-venerolog, fondatorul centrului și coordonatorul echipei medicale a acestuia.

În cadrul workshop-ului au fost abordate și tehnici noi de injectare cu acid hialuronic pentru remedierea ridurilor și o calitate superioară a pielii, prin tonifiere, hidratare și creșterea elasticității. Despre încrederea în performanțele medicale ale personalului acestui centru și efectele benefice ale tehnicilor și produselor utilizate aici a ținut să ne declare R.A., una dintre paciente: ”Am depășit pragul de 30 de ani și socotesc că a venit vremea să mă gândesc la mine, să mă reîndrăgostesc de mine.

Consider că aceste lucruri se pot întâmpla doar atunci când mă uit în oglindă și îmi place ceea ce văd, motiv pentru care tenul meu lipsit de elasticitate și hidratare, cu riduri apărute parcă peste noapte, are nevoie de o îmbunătățire majoră, de un look fresh. Vreau să mă simt bine, să arăt bine și, de ce nu, să devin o mămică frumoasă. Sunt convinsă că medicii de la DERMACENTER îmi pot îndeplini acest vis”.

Dr. Cristina Stanescu - Videodermatoscopie Mole Max la Dermacenter


Aparatură modernă, profesioniști de înaltă clasă

Și, într-adevăr, persoanele care vor să aibă o piele frumoasă, sănătoasă, să arate mai bine, mai tinere, pot avea încredere deplină în echipa medicală a Centrului DERMACENTER. Pentru că aici găsesc profesioniști de înaltă clasă, dar și o experiență în domeniu de zeci de ani. Unitatea a fost înființată de către dr.Cristina Stănescu în anul 1992, fiind primul cabinet privat de dermatologie din județ.
Cu timpul s-a dezvoltat spectaculos, devenind o alternativă nouă și modernă pentru serviciile medicale. În toți cei 26 ani, DERMACENTER a avut ca obiectiv creșterea calității serviciilor medicale oferite care nu s-ar fi putut realiza fără investiții continue în aparatură modernă și în perfecționare profesională.

Pentru a se perfecționa profesional, personalul a participat la congrese, consfătuiri, workshop-uri, training-uri în țară și străinătate.Cabinetul a fost echipat cu aparatură medicală de ultimă generație, în domeniu. Toate acestea îi permit acum colectivului de medici să efectueze servicii dermatologice complete, la cele mai înalte standarde, atât în cazul bolilor de piele cât și pentru ameliorarea aspectelor îmbătrânirii și a defectelor cutanate.

Din anul 2007, la DERMACENTER se face dermatoscopie digitală (videodermatoscopie), cea mai modernă metodă de diagnosticare și monitorizare a alunițelor, care pot degenera în cancer. Folosind aparatură ultramodernă, serviciile clinicii s-au îmbogățit, atingând cele mai înalte standarde de calitate.

26 martie 2018 | https://www.desteptarea.ro/workshop-de-medicina-estetica-produse-si-tehnici-noi-la-dermacenter/

Cotidianul Desteptarea, Bacau, 02 iulie 2015

Am intrat deja in luna lui Cuptor si mai mult ca oricand, indiferent la ce varsta ne aflam, ne dorim cu ardoare sa avem un corp suplu, cu piele frumoasa, catifelata, fara pete, acnee, cicatrici sau vergeturi. Ne place sa mergem la plaja, la mare ori la piscina, in aceasta perioada caniculara, dar unii dintre noi avem complexe legate de modul cum aratam ori probleme dermatologice, care nu ne permit sa ne expunem la soare sau ne provoaca multe alte mari necazuri. Dar pentru toate acestea exista solutii medicale la care aveti acces si va sunt oferite cu profesionalism si cea mai mare disponibilitate la DERMACENTER, un renumit centru de medicina estetica si dermatologie, situat in Bacau.

Dr. Cristina Stanescu - Hydrafacial la Dermacenter

UN CENTRU MEDICAL CU TRADITIE IN DOMENIU

Aceasta clinica medicala are o traditie in domeniul dermatologiei si medicinei estetice ( specialitate vasta si complexa) de aproape 23 de ani. Este printre primele unitati medicale private care au aparut in Bacau dupa anii ’90. A fost infiintata in 1992 de catre dr.Cristina Stanescu, medic primar dermato-venerolog ( pe atunci, seful sectiei cu acelasi profil din Spitalul Judetean de Urgenta). Despre inceputurile clinicii careia a avut curajul sa-i dea viata intr-o perioada destul de tulbure si instabila, dr.Cristina Stanescu isi aminteste: “Am pornit la drum cu consultatii medicale de specialitate si tratamente dermatologice. In ceea ce priveste dotarea, am plecat cu un electrocauter. Atat aveam si era in domeniu, in tara, ca aparatura, pentru terapiile dermatologice. De-a lungul anilor, insa, dupa numeroase cursuri, workshop-uri in tara si in strainatate, activitatea noastra a devenit mult mai complexa, respectand tendintele internationale in dotare. Preocuparea noastra permanenta este de a asigura aparatura moderna, in concordanta cu evolutia tehnologiei in domeniu. Ne implicam in programele de depistare precoce a cancerului de piele, dar si in cele de estetica medicala. Venim in intampinarea pacientilor nostri cu proceduri medicale si estetice care sa le asigure o piele sanatoasa si frumoasa”.

SINGURA UNITATE DIN ZONA CARE PRACTICA DERMATOSCOPIA DIGITALA

DERMACENTER, prin personalul medico-sanitar, competent si profesionist, coordonat de catre dr.Cristina Stanescu, ofera consultatii pentru diagnosticarea bolilor pielii si a mucoaselor. Pentru diagnosticarea cu certitudine a acestor boli si daca este necesar, foloseste dermatoscopia sau biopsia cutanata. Este primul cabinet care a utilizat in Bacau dermatoscopia simpla si este unica unitate medicala privata de profil din judet care practica dermatoscopia digitala (Moll Max), cea mai moderna metoda de diagnosticare si monitorizare a evolutiei alunitelor, care permite prevenirea si descoperirea precoce a cancerului de piele. Aceasta este o tehnica avansata pentru depistarea melanomului, cel mai agresiv dintre formele de cancer de piele, cu o rata mare de mortalitate, Sistemul Moll Max dandu-i dermatologului posibilitatea de a examina pielea in profunzimea stratului ei superficial, detectand modificari care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Aceasta este o metoda neinvaziva si nedureroasa, ce poate fi urmarita pe ecran de catre pacient si face mai usoara diagnosticarea precoce a melanomului, esentiala pentru prognosticul bolii. Totodata, este foarte utila pentru monitorizarea leziunilor precanceroase si a alunitelor care ar putea crea probleme de sanatate. In acest fel, medicul dermatolog poate stabili masuri inca din stadiile incipiente ale bolii. In acest context, trebuie sa remarcam faptul ca personalul medico-sanitar de la aceasta clinica a participat in fiecare an si la campaniile nationale gratuite, organizate in Bacau, pentru diagnosticarea precoce a cancerului de piele.

Dr. Cristina Stanescu - Videodermatoscopie Mole Max la Dermacenter

TERAPII MODERNE

Inca de la inceputul activitatii sale private, centrul de medicina estetica si dermatologie-DERMACENTER a folosit si tratamentul cu radiofrecventa. Totodata, la acest centru medical se practica si radiochirurgia dermatologica, procedura care confera siguranta si rezultate estetice net superioare bisturiului, laserului sau electrocauterului. Interventia se realizeaza fara sangerare si durere, cu vindecare rapida. Prin radiochirurgia dermatologica se rezolva leziunile de la nivelul pielii, atat benigne (nevi pigmentari, veruci etc.) cat si maligne (carcinoame, melanoame) si se pot preleva biopsii cutanate. Un alt tratament folosit la aceasta clinica, pentru diverse leziuni cutanate, este crioterapia. Mecanismul consta din congelarea si decongelarea celulelor bolnave, care astfel sunt distruse. La acelasi centru, alaturi de procedurile enumerate mai sus, se utilizeaza cu rezultate foarte bune si terapia soft laser si cu lumina albastra, pentru tratarea acneei si a altor afectiuni inflamatorii cutanate (herpes, zona zoster). Tratamentul cu laser este practicat, de exemplu, in terapia onicomicozei, o boala a unghiilor, provocata de ciuperci. In aceasta afectiune, procedura amintita are o rata de succes de pana la 75-80 la suta.

SERVICII DIVERSE DE ESTETICA MEDICALA

Un alt domeniu complex abordat cu rezultate remarcabile la DERMACENTER este estetica medicala. Serviciile oferite aici, in aceasta specialitate, sunt diverse. Ele constau in injectari pentru corectarea ridurilor (injectii cu toxina botulinica si acid hialuronic) si a aspectului pielii (tonus, stralucire, pete), peeling-uri chimice, epilare IPL, tratament telangiectazii, mezoterapie, electrostimulare, masaj anticelulitic, tratamente dermato-cosmetice si radiofrecventa tripolara. Aceasta din urma determina cresterea tonusului pielii, corectarea ridurilor, rezolvarea celulitei si a vergeturilor aparute dupa sarcina. Este un procedeu foarte eficient pentru tinerele mame, corectandu-le vergeturile si tonusul cutanat scazut, la nivelul abdomenului, care apare in timpul sarcinii. Radiofrecventa tripolara, o metoda neinvaziva, este utilizata cu succes in reducerea celulelor de grasime, a celulitei. Prin acest procedeu se obtine tonifierea pielii, pentru brate, abdomen si coapse, prin formarea de fibre de colagen si elastina tinere. Procedeul este folosit cu succes pentru cresterea tonusului fetei si reducerea ridurilor. Aceasta tehnica este eficienta pentru fata, gat, brate, abdomen, coapse si fese. Se obtine o piele cu tonus bun, cu aspect tanar. Acest tratament a fost numit si “calcatorul de riduri”.

Echipa Dermacenter

TRATAMENTE CU LASER

In acelasi domeniu, al esteticii medicale, la aceasta clinica se fac si tratamente cu laser pentru leziuni vasculare, precum angioamele, cuperoza si vasele sparte de pe picioare. In acest caz, procedura este completata de investigatii si tratament pentru oprirea evolutiei bolii venoase cronice (varice, in termeni populari). Tratamentul cu laser se practica si pentru rezolvarea cicatricilor, ridurilor (intinerire cutanata), vergeturilor si a onicomicozei (ciupercilor de unghii). In felul acesta, in cazul micozelor unghiei, se pot elimina posibilele efecte adverse ale tratamentului cu tablete. Potrivit statisticilor medicale, procentul de vindecare este de 80 la suta pentru terapia cu laser, 60 la suta, cu tablete, si de numai 8 la suta, pentru tratamentul local. Pentru vergeturi, centrul medical dispune de un laser echipat cu lungimea de unda aprobata de FDA in America.

APARATURA DE ULTIMA GENERATIE

DERMACENTER mai are in dotare ca aparatura un Hydrafacial , Octoline si Dermapen. Acestea sunt aparate de ultima generatie folosite pentru tratamentul ridurilor, acneei si a petelor pigmentare de la nivelul fetei. Sunt proceduri pe care personalul medico-sanitar de aici le practica, de asemenea, cu succes de mai multi ani. Hydrafacialul este un aparat care este indragit de multe vedete, pentru tratamentul tenului. Totodata, la aceasta unitate exista programe anti aging personalizate care, pe langa tratamentele faciale, se adreseaza buzelor, dosului mainilor, bratelor, cearcanelor, decolteului si gatului. De remarcat si faptul ca DERMACENTER este singura clinica din Bacau unde se scot tatuajele, cu laser. Tot aici pacientii pot beneficia de tratamente pentru caderea parului. Mai intai se face diagnosticarea cauzei si apoi se efectueaza tratamentul pentru stimularea cresterii parului, constand in iontoforeza, crioterapie si dermapen. Pe de alta parte, cu ajutorul luminii pulsate sau al laserului se reduce parul nedorit. La DERMACENTER pot apela si persoanele care au o transpiratie excesiva la nivelul palmelor, talpilor si axilelor, pentru a trata aceasta problema.

PENTRU VIITOR, ALTE PROIECTE INDRAZNETE

In viitorul apropiat, conducerea centrului medical DERMACENTER intentioneaza sa organizeze intalniri de grup pentru categorii de pacienti carora sa le prezinte materiale demonstrative practic, in legatura cu afectiunea lor. Despre viitoarele proiecte dr.Cristina Stanescu ne-a mai spus: “Ne vom adresa in mod deosebit mamicilor cu copii cu dermatita atopica si celor care sunt interesati de folosirea unui machiaj medical care permite corectarea unor defecte cutanate, cu produse specifice”.

Asadar, clinica DERMACENTER va sta la dispozitie cu servicii profesioniste in domeniile dermato-venerologiei si medicinei estetice!

Sursa: http://www.desteptarea.ro/dermacenter-calitate-si-performanta-pentru-a-avea-pacienti-sanatosi-si-multumiti

Cotidianul Desteptarea, Bacau, 21 septembrie, 2012

Noutati terapeutice la DERMACENTER

Laserul sau „lumina inteligenta”, dupa cum mai este numit, a patruns in aproape toate domeniile vietii moderne. Ca specialitate medicala, dermatologia nu a facut exceptie. Acum, aceasta forma de terapie este disponibila si in Bacau, la DERMACENTER. Persoanele care au nevoie de binefacerile ei nu mai sunt nevoite sa calatoreasca, sa piarda mult timp si sa suporte cheltuieli suplimentare adresandu-se unor clinici sau cabinete din alte judete.

Dr. Cristina Stanescu - Quanta Laser la Dermacenter Bacau

Clinica DERMACENTER dispune acum de un aparat laser care permite specialistilor de aici sa ofere terapii noi pentru leziuni vasculare (cuperoza, telangiectazii, venectezii- adica vase sparte la nivelul fetei si picioarelor). Tot aici se incadreaza si tratamentul angioamelor (semne din nastere de culoare rosie). Petele pigmentare benigne (lentigo solar), vergeturile, cicatricile atrofice, postacnee sau keloide si intinerirea cutanata- indepartarea petelor, a tulburarilor de pigmentare si a ridurilor- sunt de asemenea probleme cutanate care pot fi rezolvate cu ajutorul laserului. Mai nou, si onicomicoza poate fi vindecata cu tratament laser. „Aceste proceduri sunt posibile datorita achizitionarii unui laser ultramodern care ne permite sa efectuam astfel de tratamente cu rezultate foarte bune si fara a fi necesar ca pacientul sa-si intrerupa activitatea cotidiana, ne-a declarat dr. Cristina Stanescu, medic dermatolog. Datorita preocuparii noastre permanente pentru dezvoltarea calitatii si diversificarea permanenta a serviciilor din clinica, putem afirma ca in acest moment oferim pacientilor nostri tratamente dermatologice si dermatocosmetice de ultima generatie.” Personalul calificat coordonat de dr. Cristina Stanescu si dotarile Clinicii DERMACENTER permit in acest moment o evaluare completa a problemelor cutanate (inclusiv din punct de vedere cosmetic) si abordarea terapeutica la standarde europene.

Peste 20 de ani pentru sanatatea si frumusetea bacauanilor

In cei peste 20 de ani de activitate, DERMACENTER a avut ca principal obiectiv cresterea calitatii serviciilor oferite si dotarea cu aparatura ultramoderna. Ca urmare, clinica ofera azi servicii dermatologice complete, la cele mai inalte standarde, atat in cazul bolilor de piele, cat si pentru ameliorarea aspectelor imbatranirii si a defectelor cutanate. Proceduri terapeutice care au fost un timp disponibile doar in centre universitare sunt acum oferite de DERMACENTER la acelasi nivel calitativ. Din anul 2007, la DERMACENTER se face dermatoscopie digitala (videodermatoscopie). Aceasta este cea mai moderna metoda de diagnosticare si monitorizare a alunitelor. Nevii pigmentari sau alunitele, cum sunt denumite in limbajul comun, sunt formatiuni care apar la nivelul pielii la nastere sau in timpul vietii si care pot degenera intr-un cancer de piele foarte agresiv- melanomul malign. Din acest motiv, monitorizarea alunitelor si diagnosticarea precoce sunt foarte importante. Dermatoscopia digitala permite specialistilor sa monitorizeze alunitele, iar in cazul in care apar modificari ce semnaleaza o transformare a lor sa se opereze alunita respectiva. Astfel se poate evita aparitia unui cancer agresiv. In functie de tipul de piele si de numarul alunitelor se poate intocmi o harta a lor. In acest fel se depisteaza noile leziuni.

Metode moderne de intinerire:

Aparatul care functioneaza cu radiofrecventa tripolara, aflat in dotarea clinicii, este destinat corectarii ridurilor, eliminarii celulitei si refacerii tonusului pielii. Acest aparat produce la nivelul pielii efecte ce induc formarea de colagen tanar si accelerarea arderii grasimilor din depozitele subcutanate. In acest fel, pielea capata un aspect tanar, iar ridurile, stratul adipos subcutanat si celulita se reduc. Aceasta este o metoda moderna si eficienta de corectare a aspectului pielii. Pentru cei care doresc corectarea ridurilor de expresie se pot efectua injectii folosind toxina botulinica sau acid hialuronic. Si transpiratia in exces poate fi tratata cu toxina botulinica, dar si cu iontoforeza. Aceasta din urma poate fi utilizata ca terapie si in cazul adolescentilor sub 18 ani. Celulita poate fi indepartata prin metode combinate: mezoterapie, masaj anticelulitic, radiofrecventa. La DERMACENTER se efectueaza si epilare „long term” cu lumina intens pulsata. Aceasta tehnica se adreseaza celor care doresc indepartarea firelor de par nedorite. Procedura este nedureroasa si poate rezolva chiar si problemele create de fire de par puternice sau cu implantare defectuoasa. Clinica dispune si de un aparat modern de scoatere a tatuajelor.

Sanatatea si frumusetea merg mana in mana

"Un obiectiv important al activitatii noastre este acela de a corecta problemele create de diverse afectiuni, cum ar fi acneea, cuperoza, acneea rozacee si altele, a precizat dr. Cristina Stanescu. Pacientii ni se pot adresa pentru consultatie dermatologica in scopul unei diagnosticari corecte si pentru tratamente specifice cu aparatura din dotare.” Interventiile de chirurgie dermatologica sunt efectuate cu aparat cu radiolaser cu rezultate estetice foarte bune si care asigura pacientului confort pe parcursul procedurii. Terapia soft laser pentru cicatrizare rapida si reducerea proceselor inflamatorii cutanate este folosita pentru a grabi vindecarea intr-un numar mare de afectiuni dermatologice. O alta tehnica folosita la DERMACENTER este crioterapia cu azot lichid, metoda nedureroasa si cu rezultate foarte bune in cazul verucilor vulgare. Toti pacientii care trec pragul Clinicii DERMACENTER beneficiaza de recomandari privind modalitatile de intretinere, ingrijire si tratare a parului, unghiilor si a pielii, astfel incat acestea sa fie sanatoase si cu aspect placut.

Medicina estetica:
1. Evaluare dermatoestetica
2. Tratamente laser pentru:
- leziuni vasculare
- cicatrici
- cuperoza
- intinerire cutanata
- pete pigmentare
- riduri si pori dilatati
- onicomicoza
3. Tratamentul transpiratiei in exces
4. Epilarea IPL si laser
5. Injectii corectare riduri (toxina botulinica, acid hialuronic)
6. Radiofrecventa tripolara, sistem de tratament al ridurilor, intinerirea pielii si indepartarea celulitei
7. Tratamente corporale

Dermatologie:
1. Consultatii dermatologice
2. Dermatoscopie digitala
3. Radiochirurgie dermatologica
4. Crioterapie
5. Soft laser – biostimulare
6. Tratamente dermatologice complexe (acnee, acnee rozacee, ulcer varicos, afectiuni ale parului si unghiilor)

Revista Esthetiq Magazine nr. 4, martie - aprilie 2009

Radiofrecventa este utilizata in medicina de aproximativ 30 ani. La inceput a fost tilizata pentru chirurgia putin invaziva. De-a lungul anilor, sistemele care au ca principiu de functionare undele radio de inalta frecventa s-au perfectionat, iar aplicatiile medicale ale acestor aparate au crescut uimitor. Radiofrecventa (RF) consta in aplicarea unor curenti de inalta frecventa pe piele cu ajutorul unor electrozi. Acesti curenti incalzesc pielea datorita rezistentei electrice a pielii. in ultimii ani s-au dezvoltat mai multe aplicatii estetice ale acestor aparate: tonifierea si intinerirea pielii (skin tightening and rejuveration), reducerea grasimilor si modelarea corporala (fat reduction and body sculpting).

Radiofrecventa tripolara, Dermacenter Bacau

Exista mai multe generatii de aparate de radiofrecventa (RF):
• aparate monopolare;
• aparate bipolare;
• aparate tripolare.

Sistemele cu radiofrecventa tripolara sunt folosite din anul 2006. in acest caz curentii circula intre 3 electrozi (poli).

Avantajele radiofrecventei tripolare sunt:
1. curentii sunt limitati doar la zona de tratament
2. se incalzesc simultan atat straturile superficiale cat si cele profunde (derm si hipoderm )
3. datorita densitatii de putere, rezultatele se vad foarte repede (chiar de la prima sedinta)
4. procedura nu este dureroasa, pacientul simtind doar o usoara senzatie de caldura.

Apollo - aparat de radiofrecventa tripolara

Aparatul este prevazut cu trei aplicatoare de dimensiuni diferite pentru a permite o buna adaptare la zona tratata.

Exemplul 1 tratament RFT

Indicatiile estetice ale radiofrecventei tripolare sunt:
• reducerea grasimilor si a celulitei; modelarea corpului;
• reducerea ridurilor si imbunatatirea aspectului pielii la nivelul fetei.

Cand se aplica RF tripolara, datorita diferentelor de rezistenta electrica, celulele cu grasime se incalzesc mai mult decat celelalte celule ale pielii. Acest lucru duce la cresterea metabolismului celulelor grase, ceea ce se traduce prin micsorarea acestor celule, ameliorarea celulitei si in acelasi timp tonifierea pielii prin producerea de colagen tanar. in acest fel se poate reduce circumferinta coapselor sau abdomenului. La nivelul corpului, procedeul este indicat pentru persoanele cu peretele abdominal lasat si lipsit de tonus. Se poate corecta tonusul bratelor si aspectul pielii coapselor in cazul celulitei.
Dosul mainilor poate capata un aspect mai tanar, mai catifelat. La nivelul fetei, aplicarea radiofrecventei tripolare induce formarea de colagen tanar precum si a altor proteine structurale. Acest lucru se traduce in tonifierea pielii tratate, imbunatatirea aspectului pielii si reducerea ridurilor.

Fata capata un aspect tanar si stralucitor.

Pentru tratamentul cu radiofrecventa tripolara, pacientul nu necesita o pregatire deosebita.

Este important sa cunoastem amanuntit istoricul pacientului pentru a evita posibile reactii secundare care, desi sunt trecatoare si de scurta durata, trebuie evitate.

Procedura nu este indicata femeilor gravide sau celor care alapteaza si persoanelor cu sensibilitate crescuta a pielii.

Exemplu 2 Inainte-Dupa RFT
Exemplul 3 Inainte-Dupa RFT

inainte de inceperea tratamentului este necesar un examen dermatologic pentru a putea preciza exact indicatiile/contraindicatiile si zona de tratat.

Se recomanda intre 6 – 8 sedinte, la interval de 7 – 14 zile. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta. Pentru mentinerea rezultatelor se recomanda sedinte de intretinere la 3 – 6 luni.

Exemplul 4 Inainte-Dupa RFT