Dermacenter
Centru de medicina estetica

Terapia cu microace Dermapen


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Terapia cu microace Dermapen Dermacenter

De ce sa alegeti Dermapen

Tehnologia Dermapen pentru Tratament Avansat cu Microace Vertical Oscilante (AOVNTM) foloseste multiple ace care strapung pielea cu o functie de vibratie automata. Cand sunt miscate pe suprafata pielii stimuleaza productia naturala de colagen, creand in acelasi timp canale fine in piele. Aceste canale pot distribui pana la 80% mai mult din nutrientii aplicati pe piele, permitand livrarea acestora in fibroblaste pentru a hrani celulele din derm si stratul bazal. Aceasta absorbtie accelerata a ingredientelor active in piele rezulta in repararea stimulata si rezultate mai rapide de resurfacing.

Tratamentul Avansat cu Microace induce vindecarea fara cicatrice si refacerea matricei de colagen, similar tratamentului fractionat laser, dar fara efectele secundare si perioada de recuperare. Este de asemenea mai eficient decat majoritatea tratamentelor de microderm abraziune si peeling chimic.

Spre deosebire de dermarolerele traditionale, Dermapen provoaca mai putine traume si are impact minim asupra epidermei, reducand durerea si disconfortul, rezultand intr-un tratament mai sigur si mai eficient. Acele de unica folosinta elimina riscurile de contaminare, in timp ce adancimea ajustabila permite realizarea unui tratament personalizat in functie de nevoi. Dermapen este atat de avansat incat poate fi folosit si in zone delicate si greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor si pe nas.
Medicul dumneavoastra va evalua pielea si zona de tratat pentru a va recomanda un plan de tratament adecvat.

Mai jos - Dermaroller vs Dermapen
Dermapen vs Dermaroller

Dermapen este recomandat pentru a trata:
- Pielea lasata imbatranita
- Linii fine & riduri
- Riduri de expresie din jurul buzelor
- Intinderea si reintinerirea pielii
- Pori mariti
- Vergeturi
- Cicatrice (acnee, chirurgicale si arsuri)
- Alopecia (folosit impreuna cu tratamentul topic)
- Si multe altele..

Cate sedinte sunt recomandate pentru reintinerire, cicatrice acnee si vergeturi? (Ghid general)
- Reintinerire: 4-6 tratamente la 4 saptamani
- Cicatrice acnee: 6 tratamente la 6 saptamani
- Vergeturi: 4-8 tratamente la 4-6 saptamani

Cum trebuie pregatita pielea inainte de tratamentul cu Dermapen?
Pentru rezultate optime va recomandam o perioada de tratament activ cu creme cu Vitamina A si C pentru a permite fortificarea pielii (mai ales pentru zonele delicate). Continuati folosirea acestor solutii dupa tratament pentru o perioada de pana la 6 saptamani.

In cat timp se vad rezultatele?
De obicei rezultatele se vad dupa primul tratament. Dupa al 4-lea pana la al 6-lea tratament rezultatele vor fi mai accentuate si durabile. Pielea va continua sa-si imbunatateasca aspectul in 6-12 luni dupa lncheierea tratamentelor daca se vor folosi produsele de ingrijire complementare recomandate.

Tratamentul este dureros?
La adancimile minime ale Dermapenului tratamentul este nedureos. La adancimi mai mari de 0.5 mm, se va aplica o crema anestezica cu 15-40 de minute inainte de tratament pentru a reduce la maxim disconfortul simtit.

Exista o perioada de recuperare dupa tratamente?
In general nu, insa puteti observa inrosirea fetei timp de 12-48 ore dupa tratament. Majoritatea pacientilor isi reiau activitatile zilnice normale imediat dupa tratament. Aplicarea unui camuflaj care permite pielli sa respire va sigila pielea si va acoperi roseata pentru reluarea imedicata a lucrului.

La cat timp dupa o injectare cu fillere se poate face un tratament cu Dermapen?
Se recomanda un repaus de minim 4 zile dupa injectarea fillerelor pentru calmarea eventualelor reactii ale pielii dupa injectare. Sau puteti face tratamentul cu Dermapen cu 1-2 zile inainte de injectare.

Toate indicatiile de ingrijire, numarul si frecventa sedintelor vor fi recomandate de medicul d-voastra.
Consulta medicul inainte de procedura Dermapen daca sunteti: insarcinata, urmati un tratament cu anticoagulante, aveti predilectie pentru formarea cheloidelor. Nu tratati peste cicatrice cheloide, piele cu probleme existente: cheratoza solara severa, alunite/negi in relief, rozacee, eczeme, psoriasis.

Imbunatatirea aspectului vergeturilor - imediat dupa primul tratament si dupa 5 zile de la acesta:

Exemplul 1 Imbunatatirea aspectului vergeturilor imediat si dupa 5 zile

Imbunatatirea aspectului cicatricelor de acnee si minimizarea dimensiunii porilor dupa 5 tratamente:

Exemplul 2 Tratamente Laser Quanta Dermacenter