Dermacenter
Centru de medicina estetica

Electrostimulare (fitness intensiv)


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Electrostimulare (fitness intensiv)

Este o procedura sigura si simpla prin care micro curenti sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-le si facandu-le sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite. Se recomanda efectuarea sedintelor de electrostimulare mai ales in zonele care raspund mai greu la exercitiile fizice: talie, solduri, abdomen, fese, coapse. O sedinta dureaza 45 de minute, durata tratamentului este stabilita in functie de fiecare persoana in parte.

Electrostimularea este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate . In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sangelui si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei. Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj. O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt stimulati pentru contractii de diferite intensitati. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila. Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se poate obtine un efect apropiat cu cel din urma unei liposuctii. Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac, pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile. Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sanguin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului. 

Beneficiile electrostimularii - reda fermitatea muschilor, elimina celulita, stratul adipos se micsoreaza, pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos, circulatia sanguina se imbunatateste

Tratamentul trebuie efectuat sistematic, fara pauze, cu o frecventa de minim 2-3 sedinte pe saptamana si trebuie sustinut prin urmarea unei diete si consumarea a cel putin 2 litri de apa zilnic. Programul de electrostimulare este bine sa fie urmat de sedinte de aerobic.