Dermacenter
Centru de medicina estetica

Epilare I.P.L. (cu lumina intens pulsata)


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Tratamente Dermacenter

Tehnologia Luminii Intens Pulsate ofera o solutie non-invaziva si de lunga durata pentru parul nedorit de pe fata, spate, picioare, zona inghinala si pentru orice alta zona a corpului. Conform FDA (Food and Drug Administration) “reducerea permanenta a parului” inseamna reducerea parului tratat pentru o perioada mai mare decat ciclul de par fiziologic al zonei respective.

Procedeul de epilare cu lumina intens pulsata este o solutie de ultima ora, care aplica tehnologii ultramoderne, pentru indepartarea parului nedorit printr-o procedura nedureroasa, rapida si eficienta.

Rezultatele obtinute prin aceasta procedura sunt foarte bune dar trebuie privite realist; unii pacienti raspund excelent, altii raspund mai putin la tratament, dar oricum dupa tratament, firul de par devine mai fin si creste mai incet. Intr-o sedinta de epilare sunt distruse definitiv firele de par aflate in anagen( perioada de crestere) si e sensibil la lumina IPL, urmand ca celelalte fire de par sa fie gasite in anagen in una din sedintele de epilare urmatoare si vor fi distruse atunci. In general 4-6 sedinte de epilare la 3-6 saptamani interval sunt suficiente pentru a distruge aproape toti foliculii pilosi (radacinile firelor de par) functie de caracteristicile pielii dvs.

Ce este epilarea IPL?

Principiul de functionare al IPL consta in transformarea energiei luminoase in energie termica; lumina intens pulsata transporta o cantitate mare de energie prin piele pana la nivelul radacinii firului de par. Prin descarcarea intensa de energie la nivelul radacinii firului de par, acesta este distrus si este impiedicata cresterea lui. Pot fi tratate zone extinse in aceeasi sedinta, riscul aparitiei de cicatrici sau de modificari de pigmentare al pielii este minim. Mai putina durere si disconfort comparativ cu alte metode de epilare, mai eficienta pentru firele de par din toate zonele corpului, eficienta maxima fiind obtinuta in cazul firului de par pigmentat.

De cate sedinte este nevoie?

Sunt necesare multiple sedinte. Succesul tratamentului este diferit in functie de tipul de par si tipul de piele. Totusi este important de stiut ca tratamentul va varia in functie de grosimea firului de par, tipul de piele si reactia fiecarei persoane la tratament. Pentru un rezultat optim si de lunga durata, numarul de sedinte depinde de zona tratata, densitatea parului si ciclul de crestere al parului din zona tratata. Indepartarea firelor de par prin procedeul IPL nu determina ca acestea sa creasca inapoi mai repede , mai groase sau mai inchise la culoare. Dimpotriva, pe parcursul tratamentului firul de par devine mai fin si creste mai incet.