Dermacenter
Centru de medicina estetica

BTL Exilite: Remodelare non-chirurgicala


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


BTL Exilite: Laser de Inalta Intensitate

Exilite este un sistem exclusivist cu lumina intens pulsata . Este o tehnologie de ultima generatie care asigura un tratament rapid,confortabil si cu rezultate excelente. Aceste tratamente sunt indicate pentru a indeparta parul nedorit,reducerea acneei si rejuvenarea pielii.

De ce sa alegeti BTL Exilite?

Tratamentul EXILITE prin fotoregenerare SPL functioneaza pe principiul fototermolizei selective, care este proprietatea melaninei (din leziunea pigmentara) sau a hemoglobinei (din vasul dilatat) de a absorbi energia luminoasa pe care o converteste in caldura la nivelul pielii, fara a tinti structurile tegumentare înconjuratoare. BTL EXILITE este folosit cu succes pentru corectarea modificarilor cutanate care apar in procesul de imbatranire(pete pigmentare,vase dilatate,lipsa de luminozitate a tenului, riduri). Sistemul EXILITE ofera o intensificare excelenta a procesului de regenerare folosind pricipiul non-termic al tehnologiei cu lumina LED modulata. Modul Exilite Intelligent Multipulse asigura un nivel superior de siguranta si confort.

Cine poate sa urmeze aceste tratamente?

Aceste tratamente sunt sigure pentru toti pacientii cu o stare buna de sanate(intrebati dermatologul despre contraindicatii legate de boli asociate) care doresc sa scape de acnee,sa -si intinereasca pielea sau sa scape de parul nedorit de pe corp. Terapia EXILITE este o optiune pentru cei care doresc imbunatatirea aspectului exterior fara costurile si perioada de recuperare aferente interventiilor chirurgicale.

La ce sa va asteptati in legatura cu acest tratament?

Zona care este tratata se acopera cu gel si impulsurile de lumina pulsata sant aplicate pe toata zona. Procedura nu este dureroasa. Atat pacientul cat si operatorul vor purta ochelari de protectie. Ingrijirea post terapeutica este personalizata si fiecare pacient primeste indicatii in acest sens inca de la consultatia preliminara. Metoda EXILITE este dovedita clinic si sustinuta de medicii din intreaga lume.

Apeland la EXILITE puteti arata mai bine:
- fara ace
- fara durere
- fara perioada de recuperare
- tratamente efectuate in mai putin de o ora
- riscuri reduse de aparitie a efectelor secundare
- rezultate dovedite si de durata

Mai jos - cateva exemple inainte - dupa:

Exilite - Inainte-Dupa

Exilite - Inainte-Dupa

Exilite - Inainte-Dupa