Dermacenter
Centru de medicina estetica

Iontoforeza Octoline


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Iontoforeza Octoline Dermacenter

OCTOLINE este cel mai nou si mai versatil aparat multifunctional de tratamente dermato-cosmetice - ultrasunete pentru fata si ochi (rejuvenarea pielii), spatula cu ultrasunete (masaj, lifting şi curatarea pielii), iontoforeza (absorbtia marita a substantelor active in piele), ionto roller şi ionto lifting, oxygen spray (anti-oxidant) şi oxygen jet peeling (peeling cu oxygen in profunzime neinvaziv).

De ce iontoforeza?

Fiindca 5 minute de iontoforeza echivaleaza cu cel putin o ora in care masezi crema pe piele. Asta deoarece viteza de introducere in piele a substantelor active prin iontoforeza este de zeci de ori mai mare  decat difuzia simpla in cazul cremelor aplicate pe piele. Introducerea in piele a ionilor activi biologic intinereste pielea prin activarea metabolismului celular  si a circulatiei sanguine locale.
Sarea de bucatarie, atunci cand este dizolvata in apa, disociaza in ioni pozitivi  de sodiu Na+ si ioni negativi de clor Cl-, iar  solutia conduce curentul electric. In mod similar corpul nostru conduce curentul electric fiindca substantele aflate in lichidele organice sunt ionizate.
Aplicand un camp electric prin intermediul a doi electrozi  asezati pe piele, se introduc  in piele ioni pozitivi sub electrodul pozitiv si ioni negativi  sub cel negativ. Acest procedeu se numeste iontoforeza. Iontoforeza face parte din categoria stimularii galvanice.
Cosmetica a profitat de cunostintele stiintifice acumulate in domeniul medical si a folosit galvanoterapia  pentru tratarea pielii. Curentul electric este folosit atat pentru efectele sale fiziologice  asupra circulatiei sanguine cat si pentru  “a injecta” substantele active in piele, acolo unde ele sunt necesare.

1. Ultrasunete (SONO+ULTRASON)

  Ultrasunete (SONO)

Societatea Americana de Chirurgie Estetica si Plastica a declarat – “Noile formule descoperite in materie de ingrijire a pielii, folosite in paralel cu ultrasunetele, permit o penetrare mai adanca a agentilor de reintinerire pe anumite portiuni ale pielii. Rezultatele sunt imbunatatiri semnificative ale aspectului estetic al pielii.”
Spatula ultrasunete (SONO), este un aparat cu ultrasunete multifuncţional – incluzând peeling (gomaj cu ultrasunete), masaj cu ultrasunete şi introducerea substanţelor active în piele.

Efectele tratamentului cu ultrasunete:
- creste elasticitatea si tonusul pielii
- estompare cicatrici
- creste productia de colagen si elastina
- stimuleaza circulatia in zona.

  Masajul cu ultrasunete (ULTRASON)
Este o tehnologie noua de refacere a suprafetei cutanate in mod progresiv, non-invaziv si nedureros. Aceasta terapie activeaza celulele, revigoreaza fibrele cutanate si intareste contractia pe loc, prevenind astfel eficient procesul de imbatranire a pielii.

Dupa tratament pielea este mai ferma, neteda iar ridurile fine sunt reduse.
Curatarea cu ultrasunete se realizeaza cu o spatula speciala care indeparteaza eficient celulele moarte. Rezultatul este remarcabil putandu-se observa o curatare si o netezire imediata. Procesul este complet non-invaziv si poate fi aplicat pe orice tip de piele chiar si pe cea foarte sensibila.

Indicatiile terapiei cu ultrasunete:
- acnee
- linii fine si riduri
- cuperoza
- cearcane
- celulita.

2. Oxy Jet Peeling

Descrierea tratamentului cu OXIGEN:
Procesul de imbatranire, manifestat prin pierderea elasticitatii, reducerea hidratarii si a vitalitatii pielii, este inevitabil. Apa si oxigenul sunt elemente de care avem nevoie costant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstructia si revitalizarea organismului.

Oxy Jet Peeling este o tehnologie avansata aplicata care asigura infuzia de apa si oxigen la viteze supersonice, penetrand adanc in straturile dermale, regenerand si revitalizand elasticitatea naturala a tegumentului. Imbunatatirea rapida se observa chiar si dupa un singur tratament.

Oxigenul este un produs cu proprietati catalizatoare deosebit. Studiile arata, ca produsele topice utilizate, au nevoie de cca. 8 ore ca sa penetreze pielea, iar in multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Cu Oxy Jet Peel, produsele penetreaza tegumentul mai adanc, in doar ½-1ora. Un alt avantaj a sistemelor de infuzie cu oxigen, este ca accelereaza vindecarea dupa tratamente mai invazive, cum ar fi epilare cu laser, tatuaje sau makeup permanent.

Oxy Jet Peel lucreaza la 5 nivele simultan:

- Curatare profunda: folosind oxigen, apa si vitamine la viteza supersonica, pentru curatarea blanda a pielii de depuneri, cauzand o piele stralucitoare.

- Exfoliere: straturile moarte a tegumentului sunt indepartate confortabil, redand vibratia si luminozitatea pielii.

- Hidratare: Jetul propulsat contine apa, oxigen si vitamine hidratand, calmand si oferind un sentiment reconfortant pielii.

- Oxigenare: infuzie de oxigen si vitamine cu o penetrare profunda in stratul dermal. Vitalitatea pielii este redata, pielea primeste un element vital pentru a crea colagen, elementul structural pentru elasticitatea si vitalitatea pielii.

- Micro circulatie: Oxy Jet Peel imprastie apa si oxigen cu viteza supersonica pe suprafata pielii care creeaza o micro circulatie imbunatatita pe zona tratata.