Dermacenter
Centru de medicina estetica

Mezoterapie pentru: fata, gat, maini, caderea parului


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Mezoterapie Dermacenter

Mezoterapia este o metoda des folosita in medicina estetica si are rezultate deosebite in tratamentul celulitei si al depozitelor de grasime localizate, a ridurilor si cicatricilor.
Este o procedura prin care cu micro-injectii in piele, direct in mezoderm, cu un cocteil de substante, continand extracte naturale, agenti homeopatici, vitamine, minerale sau aminoacizi se pot efectua tratamente pentru inlaturarea celulitei, eliminarea depozitelor de grasime, intinerire – reducerea ridurilor fine sau doar tratamente de regenerare a pielii.
Sedinta de mezoterapie dureaza aproximativ 15 minute. Este indicat sa se faca o sedinta pe saptamana, sau la doua saptamani, timp de 6 saptamani apoi o sedinta pe luna pentru intretinere. Substantele injectate dizolva tesutul adipos si topesc septurile de colagen care dau aspectul de coaja de portocala al pielii, redandu-i fermitatea. Aparatul cu care se efectueaza injectiile prezinta un dispozitiv special pentru diminuarea durerii.
Ameliorarea celulitei si a grasimii se poate observa dupa primele sedinte. O data cu celulita se trateaza si aspectul de coaja de portocala, senzatia de greutate in picioare. Se imbunatateste circulatia la nivelul zonei cu probleme. Riscurile sunt minime, efectele secundare posibile fiind doar reactiile alergice la substantele utilizate, pentru care in prealabil se pot face teste.
Dupa cateva sedinte numarul centimetrilor din jurul coapselor va deveni mai mic, pielea isi va recapata tonicitatea si elasticitatea.