Dermacenter
Centru de medicina estetica

Podium Wave 100


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Podium Wave Dermacenter

Este un aparat revolutionar care actioneaza asupra corpului folosind vibratii de frecventa joasa si medie.
Aceste vibratii sunt propagate in tot corpul, sub forma unei unde sinusoidale avand ca efect contractia reflexa a musculaturii si stimularea  circulatiei sanguine. PODIUM WAVE 100  produce aceasta contractie involuntara a muschilor fara a cauza stress oxidativ sau, in limbaj popular, "febra musculara"
Vibratiile oscilatorii ce activeaza contractia involuntara a musculaturii sunt cel mai nou curent in slabire, remodelare corporala, tonifiere musculara, tratament anticelulitic si drenaj limfatic. 10 minute petrecute pe PODIUM WAVE 100  sunt echivalente cu o ora de fitness la aparate cu greutati, o ora de presa de picioare plus alte 20 de minute pe banda de alergare sau 2 ore de squash! Celulita este un termen care se refera la grasimea cu aspect neplacut de sub piele si la excesul de fluide din tesuturi, fapt care cauzeaza denivelari ale epidermei.

Efecte:
- Tonifiere musculara: aproape 100% din fibrele musculare  implicate in miscare sunt activate, amplificand in mod evident taria si forta musculara.
- Modificari metabolice: intensifica arderea grasimilor si imbunatateste metabolismul bazal, reducand stratul de grasime subcutanata.
- Controlul durerii: gratie cresterii circulatiei sanguine si stimularii suplimentare a nervilor, durerea este diminuata. Cresterea tensiunii musculare in timpul unui antrenament conduce adesea la o reducere a tensiunii reziduale si care de asemenea reduce durerea.
- Flexibilitate: circulatia intensa si incalzirea muschilor si a tendoanelor sporesc flexibilitatea corpului si relaxeaza tensiunile si aderentele tesuturilor.
- Circulatie: in timpul exercitiilor se  pompeaza sange pana si in cele mai mici vase sanguine cu pana la de 30 de ori pe secunda. Aceasta asigura o aprovizionare mai rapida a celulelor cu “combustibil”. Ca rezultat, organismul elimina produsii reziduali mult mai rapid, ceea ce conduce la o accelerare a regenerarii.