Dermacenter
Centru de medicina estetica

Power Patch (plasturii transdermici)


PENTRU CONSULTATII SI CONTROL ONLINE APASATI AICI


Power Patch Dermacenter

Plasturii transdermici microelectronici sunt rezultatul combinatiei dintre un plasture transdermic si un microcircuit aflat in interiorul plasturelui.
Acest microcircuit functioneaza cu o baterie, ce produce un curent continuu la o intensitate absolut inofensiva pentu piele. Optimizarea proprietatilor plasturilor transdermici se realizeaza prin iontoforeza (curentul electric determina repulsia sarcinilor de acelasi semn). Plasturele se activeaza automat cand e aplicat pe piele, iar rezultatele sunt vizibile dupa 4 sedinte.

In functie de necesitatile dumneavoastra exista 2 solutii: ANTI-AGE POWER si EYE-LIGHT POWER:
ANTI – AGE POWER cu efect de lifting previne si corecteaza pricipalele semne ale imbatranirii, cum ar fi: ridurile “laba gastii” si pielea “lasata” (laxitate cutanata). Aceasta procedura este recomandata pentru toate tipurile de ten, contine: acid hialuronic, acid ascorbic, polypeptide, DMAE, aloe vera, pantenol, glicerina. Rezultatele: o piele regenerata, mai elastica, mai hidratata, o reducere a laxitatii cutanate datorita DMAE.
EYE – LIGHT POWER – pentru cearcane si pungi se foloseste in cazul cearcanelor si pungilor de sub ochi (pielea cu aspect pufos din jurul ochilor), este pentru toate tipurile de ten. Contine extracte vegetale printre care coada calului, care stimuleaza circulatia capilara si determina decongestionarea  pielii, vitamina C, polipeptide si acid hialuronic. Rezultatele: o privire radianta, luminoasa, se atenueaza vizibil cearcanele, pungile de sub ochi, sunt eliminate lichidele si pigmentii din jurul ochilor. In concluzie o piele mai ferma!

Avantajele utilizarii plasturilor Power Patch:
- efecte vizibile in 4 sedinte;
- rezultate de durata;
- compatibile cu alte tratamente;
- efect de lifting fara chirurgie.